Tæpper i lange baner... og i afpassede størrelser


Fletco Tæpper producerer heldæk­kende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet. Materialer, design og kvalitet er afpasset her­efter. Virksomheden tilbyder derfor i sit standardprogram ca. 30 kvaliteter, der hver fremstilles i 5-50 farver.
Fletco Tæpper »

egetæpper a/s, der er blandt de førende tæppeproducenter i Europa, lancerer den 1. september 2008 en ny flisekollektion til kontorsegmentet - epoca space modular. Kollektionens unikke konstruktion adskiller sig væsentlig fra de flisekollektioner, der ofte ses på markedet.

egetæpper »

Hammer Tæpper A/S er kendt som en af Europas førende producenter af kvalitetstæpper til bolig- og kontraktbrug.

Hammer Tæpper »

Med konstant fokus på produktudvikling og design er Bentzon Carpets blevet Europas førende tæppefabrik indenfor eksklusive vævede gulvtæpper.

Bentzon Carpets »

Kilroy Indbo A/S er en virksomhed, der importerer tæpper samt møbler fra Indien, Kina og Indonesien. Vi kan tilbyde et bredt udvalg indenfor tæpper i vævede, håndtuftede samt håndknyttede kvaliteter i uld, sisal samt andre materialer.

Kilroy Indbo »

Tarkett smart og elegant vinylgulv. Nyt og anderledes design til gulvet i eksempelvis køkkenet eller gangen - et luksuriøst og elegant look på kun et øjeblik. 

Tarkett Linoleum - det naturlige valg! Linoleum er et 100% naturprodukt, som fåes i både et marmoreret eller minimalistisk look i rigtig mange flotte farver.
Tarkett »

Som alle ved har tæpper altid været et populært valg i Danmark, og også her har Meltex A/S et bredt udvalg. Dels er vi altid friske for et godt tilbud, til vore kunder i vores stadig voksende udvalg i specialruller, samtidig tilbyder vi trygheden ved vores store og populære skærekollektion.
Meltex »

 

Du kan altid finde gode tæppetilbud hos Scheibel Tæpper.

Vi tager mål og vi monterer.

Alt i Tæpper - Vinyler - Ægte tæpper - Gardiner - Kurvemarked


     

Scheibel Tæpper - Næstvedvej 29B - 4100 Ringsted - Tlf. 5761 0073

 

 

 

Se også

Stila »
Alt fra persienner til markiser - fra lamelgardiner til klassiske rullegardiner.
Hvad end dit behov for solafskærmning er, kan Stila dække det.

Faber »
Skab dit eget unikke panelgardin... og vælg rullegardiner i samme stof!

Lika Newline »
Solafskræmning